Welkom bij we-pack
Shop al onze verpakkingsmaterialen
Standaard dozen achtergrond 2

Standaard dozen

Stevige dozen zowel enkel als dubbel golfs
Dozen shoppen
Standaard dozen we-pack

We-pack heeft zich ook toegelegd op webshops.

Met veel soorten standaarddozen en ter bescherming van uw product verschillende soorten opvulmateriaal, zoals chips, luchtkussen zakjes, luchtkussen folie of gekreukt kraft papier en om de verpakking te sluiten een goede kwaliteit tape. Gewoon simpel en vooral goedkoop. Maar wel zo dat uw product goed verpakt zit en u geen veel te grote doos heeft met daarin een grote hoeveelheid aan duur opvulmateriaal. Bel ons voor advies en wij laten u 30 tot 40 % op uw kosten besparen.

We-pack laat al zijn karton in een ultra moderne fabriek produceren. Deze fabriek staat centraal in het midden van Nederland. De hele fabriek en de  machines zijn volledig geautomatiseerd en hierdoor kan de kostprijs van het productie proces zo laag mogelijk gehouden worden. Dit is belangrijk om aan een scherpe en concurrerende prijs te kunnen komen voor de klant. Voor iedereen is de prijs van papier, energie en loonkosten vrijwel gelijk en dus kan je alleen op je productie en transportkosten geld besparen.

Unieke eigenschappen product

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kies uw variant en wij pakken hem in ;)

Veel gestelde vragen

Hoe sterk is het enkel golfs karton?

Enkelvoudig golfkarton staat bekend om zijn sterkte en veelzijdigheid in verschillende verpakkingstoepassingen. Hoewel de exacte sterkte kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de golfkarton en de kwaliteit van het karton.

Kunnen alle formaten dozen bedrukt worden?

We bieden een aangepaste afdrukservice voor een breed scala aan doos formaten. We begrijpen het belang van branding en gepersonaliseerde verpakkingen om een ​​gedenkwaardige en professionele indruk op uw klanten te maken. Of u nu kleine dozen nodig heeft voor individuele producten of grotere dozen voor bulkzendingen, wij kunnen aan uw drukwerk behoeften voldoen. Dankzij onze geavanceerde afdrukmogelijkheden kunnen we verschillende doos formaten aan, zodat uw merk en boodschap effectief op elke verpakking word weergegeven

Hoe werkt het aanleveren van graphics voor de bedrukking?

Grafische specificaties: Zorg ervoor dat je grafische bestanden voldoen aan de specificaties die wij aanbevelen. Over het algemeen accepteren we bestanden in gangbare formaten zoals PDF, AI, EPS of high-resolution afbeeldingsformaten zoals JPEG of PNG. Het is raadzaam om vectorbestanden te gebruiken voor het behoud van de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit. vraag naar de specificaties.

Kan ik ook een los aantal bestellen?

Bij We-Pack begrijpen we dat verschillende klanten verschillende behoeften hebben als het gaat om het bestellen van verpakkingen. Daarom bieden we flexibiliteit in de hoeveelheid die je kunt bestellen. We hanteren geen minimumaantallen, zodat je ook een los aantal verpakkingen kunt bestellen dat precies past bij jouw specifieke vereisten.

Is het ook mogelijk een losse offerte op te vragen?

Absoluut! Bij We-Pack begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om verpakkingsoplossingen. We bieden daarom de mogelijkheid om een losse offerte op te vragen die specifiek is afgestemd op jouw vereisten.

Golf kartonnen dozen we-pack

Bestellen bij we-pack?

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit verpakkingsmaterialen met een snelle levering
Bestellen bij we-pack