Welkom bij we-pack
Shop al onze verpakkingsmaterialen

Tape & dispensers

Plakken met gemak met onze tape & dispensers
Tape & dispensers shoppen

Algemene beschrijving product

Diverse soorten verpakkingstape, afplaktape, dubbelzijdige tape, markeer tape, veiligheidstape en tapes voor speciale doeleinden.

Voor het sluiten van dozen hebben wij altijd een geschikte verpakkingstape. Voor zowel het handmatig als machinaal sluiten van kartonnen dozen evt. met een perfecte dispenser of een dozen sluitmachine.

Naast de verpakkingstapes hebben wij een uitgebreid assortiment aan technische en speciale tapes. Binnen dit assortiment vallen o.a.: dubbelzijdige tape, foamtape, security tape, maskingtape, isolatietape, duct tape en vloermarkeringstape. Naast de standaard tapes hebben wij ook het volledige assortiment tapes van 3M.

Dit is maar een kleine greep uit ons leveringsprogramma van tapes. Uiteraard is het niet mogelijk om alle tapes hierin te vermelden.Mocht u tapes nodig hebben die hier niet tussen staan, nodigen wij u graag uit deze bij ons aan te vragen.

Wij zijn ook ijzersterk in het bedruken van tapes.

Voor meer informatie neemt u contact op via de contact pagina.

Unieke eigenschappen product

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kleuren bedrukking

This is some text inside of a div block.

Kies uw variant en wij pakken hem in ;)

Veel gestelde vragen

Hoe sterk is het enkel golfs karton?

Enkelvoudig golfkarton staat bekend om zijn sterkte en veelzijdigheid in verschillende verpakkingstoepassingen. Hoewel de exacte sterkte kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de golfkarton en de kwaliteit van het karton.

Kunnen alle formaten dozen bedrukt worden?

We bieden een aangepaste afdrukservice voor een breed scala aan doos formaten. We begrijpen het belang van branding en gepersonaliseerde verpakkingen om een ​​gedenkwaardige en professionele indruk op uw klanten te maken. Of u nu kleine dozen nodig heeft voor individuele producten of grotere dozen voor bulkzendingen, wij kunnen aan uw drukwerk behoeften voldoen. Dankzij onze geavanceerde afdrukmogelijkheden kunnen we verschillende doos formaten aan, zodat uw merk en boodschap effectief op elke verpakking word weergegeven

Hoe werkt het aanleveren van graphics voor de bedrukking?

Grafische specificaties: Zorg ervoor dat je grafische bestanden voldoen aan de specificaties die wij aanbevelen. Over het algemeen accepteren we bestanden in gangbare formaten zoals PDF, AI, EPS of high-resolution afbeeldingsformaten zoals JPEG of PNG. Het is raadzaam om vectorbestanden te gebruiken voor het behoud van de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit. vraag naar de specificaties.

Kan ik ook een los aantal bestellen?

Bij We-Pack begrijpen we dat verschillende klanten verschillende behoeften hebben als het gaat om het bestellen van verpakkingen. Daarom bieden we flexibiliteit in de hoeveelheid die je kunt bestellen. We hanteren geen minimumaantallen, zodat je ook een los aantal verpakkingen kunt bestellen dat precies past bij jouw specifieke vereisten.

Is het ook mogelijk een losse offerte op te vragen?

Absoluut! Bij We-Pack begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om verpakkingsoplossingen. We bieden daarom de mogelijkheid om een losse offerte op te vragen die specifiek is afgestemd op jouw vereisten.

Golf kartonnen dozen we-pack

Bestellen bij we-pack?

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit verpakkingsmaterialen met een snelle levering
Bestellen bij we-pack